AGRO Food Waste NetwErk

VIRTUAL WEBINAR

Rotterdam, Nederlands 

St. Petersburg, Russische Federatie

NIEUWE DATUM
KOMT BINNENKORT

Powered by : www.in-me.nl

Ga met ons mee op het
Agro Food Waste Netwerk St. Petersburg.

Bent u een bedrijf of organisatie dat een duurzame economie nastreeft?
Verdiept u zich in oplossingen voor voedselverspilling en verspilling binnen voedselproductie?

Het doel van het “Agro Food Waste netwerk” is om de zakelijke kansen te ontdekken die St. Petersburg en de Noordwestelijke regio van de Russische Federatie bieden aan de Nederlandse agrosector.

Food waste management is wereldwijd een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt, ook in grootstedelijke regio’s zoals St. Petersburg. St. Petersburg is een stad met 5 miljoen inwoners op een oppervlakte van 600 km2. Jaarlijks produceert de stad meer dan 11 miljoen m3 aan afval, waarvan 34% voedsel is. Het afval wordt over het algemeen niet gescheiden opgehaald. Er liggen dus uitdagingen en kansen in St. Petersburg als het gaat om de duurzame Agro en Food economie.

Professionals binnen de Agro en Food sector van St. Petersburg zijn op zoek naar efficiënte technologieën en oplossingen om dit afvalprobleem aan te pakken en zo de grotere uitputting van de bodem, de zoetwatervoorzieningen en grondstoffen in de regio te voorkomen. Daarnaast zijn ook de consumenten in St. Petersburg zich steeds bewuster van de impact van voeding op de gezondheid en de leefomgeving. Vanuit hun kant is er ook vraag naar nieuwe technologieën om de voedselverspilling te vermind.

Het evenement is in het bijzonder interessant voor bedrijven die actief zijn in de sectoren teelt, verwerking, verpakking, rijping en koeling, distributie, retail en de consumentenmarkt.

Voorlopig programma

Contact

contact via Innovation Media (In-Me)
info@in-me.nl 

Irina Birman: +31 (0) 6-810-259-82

FrankDonkers: +31 (0) 6-14 26 48 11